Moszkva cirkáló

Az orosz védelmi tárca tájékoztatása szerint a hajó egy viharban süllyedt el amikor egy kikötőbe vontatták javításra. Ismét Kijevet lőtték az oroszok.


Karthago Az Utolso Szo 1982 Attributes

Az ukránok korábban azt közölték hogy Neptun-rakétákkal mértek csapást az orosz hajóra az oroszok viszont a hajó fedélzetén található lőszerek felrobbanásával indokolták a legénység evakuálását.

. Sajtóhírek szerint a cirkáló mintegy 500 fős legénységét a. A hajót megrongálta a tűz és azt követően a vontatás közben elvesztette a stabilitását. Neptun cirkálórakétákkal találták el és.

Az orosz védelmi tárca tájékoztatása szerint a hajó egy viharban süllyedt el amikor egy kikötőbe vontatták javításra. 22 hours agoA Moszkva cirkáló amely megsérült egy lőszerrobbanásban vontatás közben süllyedt el jelentette be az orosz védelmi minisztérium a RIA Novosztyi szerint. 22 hours agoAz orosz védelmi minisztérium közleményében hivatalosan elismerte hogy elsüllyedt a Moszkva rakétás cirkáló a Fekete-tengeri Hadiflotta zászlóshajója - írja a The Guardian.

12 hours agoLőszerrobbanás következtében elsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta kigyulladt és súlyos károkat szenvedett Moszkva nevű zászlóshajója. A kapitány a Moszkva cirkáló a Fekete-tengeri Flotta zászlóshajójának parancsnoka Anton Kuprin meghalt a robbanás és a fedélzeten keletkezett tűz következtében. A Moszkva nevű rakétacirkáló nem csupán egy hadihajó hanem parancsnoki központ is ahonnan egy tengernagy irányítja a térség hadműveleteit mondta az InfoRádiónak nyilatkozó szakértő.

Cirkálórakétákkal találták el és. 1 day agoA Moszkva cirkáló még mindig a felszínen van. 1 day agoÚgy tűnik nem süllyedt el a Moszkva de evakuálták a legénységét.

Kinevezését már tavaly jóváhagyták de csak most hirdették ki a Magyar Közlönyben. 5 hours agoA Moszkva cirkálót nem volt mai gyerek 1976-ban kezdték építeni 1979-ben bocsátották vízre és 1983-ban kezdte meg a szolgálatot Szlava néven. Súlyosan megsérült az orosz fekete-tengeri flotta zászlóshajója a Moszkva cirkáló.

13 hours agoAz orosz védelmi minisztérium közleményben ismerte el hogy elsüllyedt a Moszkva cirkálóhajó a Fekete-tengeren Ukrajna déli partjainál. 14 hours agoLőszerrobbanás következtében elsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta kigyulladt és súlyos károkat szenvedett Moszkva nevű zászlóshajója. A Moszkva az orosz Fekete-tengeri Flottájának zászlóshajója és úgy tudni hogy elsüllyedt miután egy robbanás és tűz után rossz időjárási körülmények között visszafordult a kikötőbe.

Két ukrán várost támadnak keményen az oroszok a Moszkva cirkáló elsüllyedt percről percre a háborúról A donyecki régióban nyolc támadást vertek vissza az ukrán erők az oroszok elismerték a Moszkva elsüllyedését Zelenszkij szerint hős minden ukrán aki ellenáll kövesse hírfolyamunkat az oroszukrán. 1 day agoMeg nem erősített hírek szerint az ukrán hadsereg kilőtte az orosz fekete-tengeri flotta zászlóshajóját. 1 day agoMoszkva cirkáló.

A hajó hossza 1865 méter szélessége 208 méter volt. Egyelőre tagadja az orosz védelmi minisztérium hogy elsüllyedt volna a Moszkva rakétás cirkáló a Fekete-tengeri Hadiflotta zászlóshajója. A Moszkva nevet 1996-ban kapta.

15 hours agoElsüllyedt a Moszkva cirkáló. 1 day agoMegfékezték a Flotta Moszkva cirkálóján kitört lángokat. Intézkedéseket tesznek a cirkáló kikötőbe vontatására- áll a közleményben írja.

Egyelőre nincs információ pontosan mennyien veszthették életüket. A cirkáló többször volt már éles bevetésen. Az először 2013-ban bejelentett hajóelhárító rakétán három évvel később végezték el.

Tegnap este ukrán források azt állították. 9 hours agoA Moszkva csatahajó elsüllyesztése után heves bombázásokkal reagált Oroszország. A Moszkva gyakori vendége a Földközi-tengeren rendezett nemzetközi hadgyakorlatoknak de a világóceán távo-labbi térségeiben is megfordult.

Bosszú a Moszkva cirkáló elsüllyesztéséért. Oroszország elismerte hogy találat érte a hajót. Ez korábban egy helikopterhordozó anyahajató neve volt de ezt leszerelték.

Az ukrán hadsereg szerint ők találták el Neptun rakétákkal a majdnem kétszáz méteres hajót az oroszok azonban ezt tagadják ismeretlen eredetű tűzről beszélnek. A tárca szerint a tűz okait vizsgálják. Tengeri kikötött erőltet - töltsd le ezeket a jogdíjmentes Stock footage képeket másodpercek alatt.

Mint arról csütörtökön beszámoltunk Oroszország az általa indított háború óta legnagyobb szimbolikus veszteségét. A Moszkva volt egyébként az a hajó amely tüzet nyitott a Kígyó-szigetet védő azóta elhíresült 13 ukrán katonára. A Neptun hajó elleni rakétát a Luch tervezőiroda fejlesztette ki.

2 hours agoCsütörtökön elsüllyedt az orosz fekete-tengeri flotta zászlóshajója a Moszkva rakétahordozó cirkáló. Kolumbiában lett nagykövet Orbán Viktor unokatestvére. 0535 Elsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta zászlóshajója.

A cirkáló legénységét mintegy félezer tengerészt - a. Két ukrán várost támadnak keményen az oroszok a Moszkva cirkáló elsüllyedt percről percre a háborúról A Moodys szerint Oroszország fizetésképtelennek tekinthető ha május 4-ig nem fizet dollárban a kötvényei után Több mint 100. Odessza ukrán kormányzója Maksim Marcsenko jelentette szerdán hogy a Moszkva nevű cirkálót két ukrán gyártmányú Neptun rakéta találta el a hadihajó a Fekete-tengeri flotta zászlóshajó - számolt be róla a BBC.

Lőszerrobbanás következtében kigyulladt és súlyos károkat szenvedett az orosz Fekete-tengeri Flotta Moszkva cirkálója a legénységet evakuálták közölte csütörtökre virradóra az orosz védelmi minisztérium. 1 day agoa cirkáló súlyosan megsérült a lőszer felrobbanása miatt és nem a Neptun rakéták következtében ahogy azt Ukrajna állítja. A fő rakétafegyver nem sérült meg.

A cirkáló legénységét a közeli Fekete-tengeri Flotta hajókra evakuálták. Azt egyelőre nem tudni hogy hány áldozata volt a pénteki támadásoknak. A cirkáló legénységét mintegy félezer tengerészt.

Tegnap este ukrán források már azt állították. Az elsőre a Földközi-tengeren került sor 1983-ban. Az orosz védelmi minisztérium szerint a hajó egy viharban süllyedt el amikor egy kikötőbe vontatták javításra.

1 day agoOroszország tagadja hogy elsüllyedt volna a Moszkva cirkáló.


Saint Petersburg Aurora New York Skyline St Petersburg Petersburg


Saint Petersburg Aurora New York Skyline St Petersburg Petersburg

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel